jueves, 15 de agosto de 2013

Assaig sobre l´estupidesa


Fa quasi cent anys, Albert Einstein va dir que "El progrés tecnològic és com una destral en mans d´un criminal patològic". Quanta raò tenia, però què poc em après d´este geni. 


Estos dies, quasi cent anys després, em pogut escoltar com els grups politics critiquen i es lamenten de que una empresa com Reyval Ambient, que està immersa en judicis per "presumptes irregularitats" i ha segut multada múltiples vegades per irresponsabilitat i danys mediamabientals, haga segut l´adjudicatària de la gestió dels RESIDUS SANITARIS de la CV. Sorprenet, i vergonyòs. Sense dutpes. Però no cal recordar qui va posar la destral en mans d´un irresponsable, ni qui va permetre que la utilitzara amb total impunitat durant tot este temps. 


Perquè se n'adonessen de l´error, Reyval Ambient ha hagut de sobrepassar els límits de l'imaginable. De res van servir les advertències de veïns i ecologistes. Es va deixar passar, se li va permetre actuar a plaer, i ara el problema és tan greu, que l'olor arribà a tot arreu i no se´n va.

Ara no toca lamentar-se, cal ser professionals i, per tant, responsables quan no ho som.


Patri Calvo


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Para realizar un comentario sobre la noticia es necesario: a) respetar los mínimos morales; b) indicar al menos el nombre y el primer apellido si se hace alusión directa a otra u otras personas.